Verzoek tot medehuurderschap dochter afgewezen. Geen duurzame gemeenschappelijke huishouding.

Kenmerk: 7299601
Datum uitspraak: 8 maart 2019
Rechter: C.W. Inden
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verzoek tot medehuurderschap dochter afgewezen. Geen duurzame gemeenschappelijke huishouding, aangezien dochter graag in de nabijheid van haar moeder wil wonen

Samenvatting

Omdat onvoldoende is bewezen dat hier sprake is van een duurzame gemeenschappelijke huishouding, heeft kantonrechter het verzoek tot medehuurderschap afgewezen. Dochter had ter zitting opgemerkt dat zij het fijn zou vinden om een woning in de buurt van haar moeder te hebben. Ze staat ook ingeschreven bij WoningNet.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON