verzoekschrift: eis vernietiging besluit VvE weigering dakterras

Kenmerk: 4219371 /EJ VERZ 15-268
Datum uitspraak: 18 december 2015
Rechter: J.J. Dijk
Instantie: Rechtbank Noord-Holland
Winnaar: VvE

Opnieuw zoeken:

Kern

appartementseigenaar wil dakterras aanleggen. ALV VvE weigert toestemming. Eigenaar wil besluit laten vernietigen en vraagt vervangende machtiging maar vangt bot

Samenvatting

appartementseigenaar wil dakterras aanleggen. ALV VvE van een complex in Amsterdam-Zuid weigert toestemming. Eigenaar wil besluit laten vernietigen en vraagt vervangende machtiging maar vangt bot: overlast/waardedaling voor bewoner onder dakterras, mogelijke precendentwerking en vele tegenstemmen in ALV zijn gronden voor rechter om besluit niet te vernietigen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON