VH beweert calimt dat H niet woning bewoond, veel bewijs tegengestelde, toch toegekend aan VH

Kenmerk: 5962082 CV EXPL 17-10736
Datum uitspraak: 15 januari 2018
Rechter: L. Van Berkum
Instantie: kanton
Winnaar: verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

H woonde met zorgbehoevender moeder op, woning, heeft vriend waar ze vaak verbleef maar er was veel bewijs dat H woonde op dit adres. Desondanks werd claim VH toegewezen

Samenvatting

mevr Enderle heeft met toestemming moeder inwonen wegens medische situatie. Rappange beweert dat h er zelf niet meer woont want heeft koopwoning elders. Edoch, daar woont ze niet samen met vriend maar is er af en toe. De koopwoning wordt verder niet verhuurd. op basis hiervan EBF gestuurd. (ov)
Ondanks alle bewijs afgewezen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON