Vonnis

Kenmerk: CV 12-21-65
Datum uitspraak: 16 oktober 2012
Rechter: Fruytier
Instantie: Kantonrechtbank
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder niet ontvankelijk verklaard. De termijn voor partijen om naar de Huurcommissie te gaan en uitspraak te vragen over serviceskosten 2007 en 2008 is al lang verstreken (Art 51 Uitvoeringswet Huurprijzen Woningen)

Samenvatting

Verhuurder claimt servicekosten over jaren 2007 en 2008. Erg laat. Rechter verklaart verhuurder niet ontvankelijk op grond van artikel 51 UHW (termijn om naar Huurcommissie te gaan is verstreken)

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON