waarborg

Kenmerk: L2203679
Datum uitspraak: 22 juli 2022
Rechter: R. Kruijsdijk
Instantie: kantongerecht
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Woning is niet op tijd opgeleverd, h heeft HO stop gezet en sommeert 2 maanden borg retour. In zitting gehonoreerd, vh niet aanwezig op ziting

Samenvatting

H heeft met wederzijds goedvinden huurovereenkomst stopgezet, na aanvang huurovereenkomst was renovatie niet gereed. Terugvorderen 2 maand huren en borg, samen 5.200 euro.

Vh is niet verschenen op zitting, rechter heeft de vordering bekrachtigd incl proceskosten. Vh betaald nog steeds niet, PC start nog een incassoproocedure.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON