Waarborgsom volledig terug na verstekvonnis en beslaglegging bankrekening verhuurder

Kenmerk: 6587664
Datum uitspraak: 6 maart 2018
Rechter: CLJM de Waal
Instantie: Rechtbank Amsterdam
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder wil waarborgsom van 2.475 euro niet terug betalen. Eddy Bleeker treedt in deze procedure op namens de huurder. VH heeft het op een verstekvonnis laten aankomen. Vervolgens betaalde hij niet, waarna er door de deurwaarder beslag is gelegd op bankrekening VH. Met succes.

Samenvatting

Verhuurder wil waarborgsom van 2.475 euro niet terug betalen. Eddy Bleeker treedt in deze procedure op namens de huurder. VH heeft het op een verstekvonnis laten aankomen. Vervolgens betaalde hij niet, waarna er door de deurwaarder beslag is gelegd op bankrekening VH. Toen is er meteen betaald. De gemaakte kosten zijn gerestitueerd aan het EBF. H heeft waarborgsom in z’n geheel terug ontvangen, inclusief de gereserveerde rente.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON