Woningdelen / dwangsom / ontruimingseis

Kenmerk: C/13/678639
Datum uitspraak: 5 maart 2020
Rechter: Hoogeveen
Instantie: Voorzieningenrechter
Winnaar: Verhuurder / huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder wil dwangsom gemeente op huurders verhalen. Woningdelen / partner een van de hoofdhuurders was ook ingetrokken.

Samenvatting

Verhuurder wil dwangsom gemeente op huurders verhalen. Woningdelen / partner een van de hoofdhuurders was ook ingetrokken. Kort geding rechter wijst ontruiming toe binnen 3 maanden na betekening vonnis. Vordering tot betaling dwangsom wordt afgewezen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON