Huurders Netwerk Amsterdam zoekt bestuursleden

21 maart 2019

Het Huurders Netwerk Amsterdam (HNA) is een nieuwe overkoepelende organisatie  voor Amsterdamse huurders.  Een stichting helpt het netwerk goed te laten functioneren en haar doelstellingen en werkplan te realiseren. Voor deze stichting zoekt HNA meewerkende bestuursleden die drie tot vier dagdelen per week beschikbaar te zijn. Daar staat een gepaste vergoeding tegenover.

De wervingscommissie zoekt bestuursleden met gevoel voor de positie van de huurder, binding met Amsterdam en met een van de volgende specialisaties:

– Inhoudelijk en tactisch advies over de inzet van het netwerk in overlegtafels
– Het netwerkberaad op basis van consent
– Leiding geven, organisatie beleid, personeels- en vrijwilligersbeleid, financieel beleid en archief/informatie/data beheer
– Communicatie: organisatie van goede bijeenkomsten/trainingen, goed werkende interactieve websites/sociale media, effectief overleg en drukwerk, aandacht in traditionele media

Zie hier profiel voor de bestuursleden van de stichting. Een beschrijving van Huurders Netwerk Amsterdam in het kort vindt u hier.

Belangstelling? Graag voor 25 maart per mail reageren. Eventuele vragen kunnen ook via dit e-mailadres gesteld worden. De gesprekken vinden plaats op 3 en 4 april tussen 12 tot 15 uur en duren ca. 45 minuten.

Artikel delen:

!WOON