Energiecoach nu in IJmond en Zuidkennemerland

14 januari 2020

De energiecoaches van !WOON zijn naast Amsterdam en Haarlem en Zaanstad vanaf februari ook actief in de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Heemstede, Velsen en Zandvoort. Aanmelden voor een bezoek kan nu al! Bewoners zijn er blij mee, getuige dit mooie interview met Sofie Krop uit de Slachthuisbuurt in Haarlem. Ze vertelt over het bezoek van de energiecoach en wat de gratis besparingstips haar opleveren. Sofie liet een energiecoach bij haar thuis komen voor praktische tips om zelf de slag te gaan.

Een bespaaradvies van de energiecoach richt zich op uw woning en energieverbruik. Wilt u ook gratis en vrijblijvend energieadvies van een energiecoach bij u thuis? U ontvangt ook voor €20 bespaarproducten cadeau. Het bezoek is eenmalig en er zit geen enkele verplichting aan. Bijna vierduizend bewoners gingen u voor. Een eerste steekproef wijst op een besparing van gemiddeld 8% op de energierekening. Winst voor uw portemonnee en het klimaat. De energiecoach kan ook ’s avonds op bezoek komen. U kunt hier een bezoek aanvragen.

Wilt u liever digitaal lezen hoe u thuis kunt besparen op energie, download dan alvast de gratis brochure van !WOON met 24 tips. Hierin staan besparingen door zuiniger om te gaan met energie en besparingen door kleine aanpassingen in uw woning.

Energierekening 8% lager na bezoek energiecoach

Artikel delen:

!WOON