Informatie voor ouderen op vier pleinen in Oost

17 september 2020

In de maand september is !WOON samen met Ymere, de Alliantie, Eigen Haard en de gemeente te vinden op vier verschillende pleinen in de Indische Buurt. Ouderen zijn via een brief uitgenodigd om hun woonvragen op het plein te stellen. Het doel is om hen direct te helpen of van informatie te voorzien waar ze mee geholpen zijn. De bus on tour is een Corona proof alternatief van de vorig jaar georganiseerde ouderen informatiemarkt in Oost. De eerste twee bustours zijn succesvol verlopen, bij elke tour kwamen meer dan 40 ouderen langs om hun vragen te stellen. De bus staat aankomende twee weken nog op het Sumatraplantsoen en Makassarplein. Alle ouderen in de Indische buurt hebben ook een Ouderen Woonwijzer, toegespitst op hun eigen buurt, thuis gekregen.

Ouderen woonwijzer indische buurt (PDF)

Met huidige huur naar benedenwoning voor 65+

Artikel delen:

!WOON