Slecht verhuurgedrag aangepakt, Cor en Riet tevreden

22 december 2022

De beroemde Amsterdammers Cor en Riet stonden symbool voor onze opa en oma die hun huis uit gepest werden. Ze kregen landelijke bekendheid met hun verhaal. Hun verhuurder maakte het bejaarde echtpaar het leven moeilijk en een verdachte brand dreef hen uit huis. Dat kan natuurlijk niet en het veroorzaakte een golf van verontwaardiging. Het bleef gelukkig ook bepaald niet zonder gevolgen. De gemeente greep stevig in, nam het beheer van het pand over en liet alle gebreken herstellen op kosten van de eigenaar. Die kreeg ook flink wat procedures tegen zich. Dat is nu allemaal opgelost en het stel heeft een mooie nieuwe plek gevonden en de schade is vergoed.

 

Het stel is blij met hun mooie nieuwe woning bij woningcorporatie Rochdale. Ze zijn tevreden over de afloop en de hulp die ze kregen van !WOON (klik hier voor de Youtube video), de advocaat en de gemeente. Wethouder Zita Pels kwam speciaal langs om hen namens de gemeente te feliciteren. Nu kunnen ze opgelucht een fijne kerst vieren.

 

Foute huisbaas krijgt lid op zijn neus

Gemeente neemt beheer ramppand Osdorp over

Artikel delen:

!WOON