Geslaagde wervingsactie voor huurdersorganisatie

01 november 2023

Het werven van vrijwilligers gaat voor huurdersorganisaties niet vanzelf. Het koepelteam van !WOON kan ook bij het werven van vrijwilligers en nieuwe bestuursleden ondersteunen. Zo ook bij de huurdersorganisatie van één van de grootste woningcorporaties in Amsterdam. Met hulp van de projectsecretaris van !WOON is een wervingscampagne opgestart en zijn wervingsteksten geschreven.

Een e-mail verstuurd door de corporatie naar alle huurders deed vervolgens de rest. Tientallen aanmeldingen van geïnteresseerden kwamen binnen. En was er zelfs iets te kiezen. Na een uitgebreid sollicitatieproces zijn er uiteindelijk vier nieuwe bestuursleden aan het bestuur toegevoegd.

Goede vertegenwoordiging van belang

Een succes voor de huurdersorganisatie. Hiermee is de slagkracht en reikwijdte van het bestuur versterkt en worden de huurders van deze corporatie nog beter vertegenwoordigd. Goede belangenbehartiging begint bij een sterk bestuur. !WOON ondersteunt hierbij.

Meer informatie en contact

Kijk hier voor meer informatie wat !WOON voor jouw huurdersorganisatie kan betekenen of neem contact op met Francis Bock via f.bock@wooninfo.nl of bel: 06 – 5882 3772.

Artikel delen:

!WOON