Nieuwe webinars voor actieve bewoners in september en oktober

09 september 2020

In september en oktober kunt u op de dinsdagavond een gratis webinar voor actieve bewoners volgen. Elke dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 behandelen we thema’s die u helpen om samen met andere bewoners op te komen voor uw buurt. Effectiever samenwerken, effectief overleggen op een manier waarop toch iedereen aan bod komt, aanvragen van een budget of fonds en de regels bij plannen renovatie en sloop. De webinars zijn online workshops van een uur die u vanaf huis kunt bijwonen. Elk webinar kunt u apart volgen. U heeft een computer, tablet of telefoon nodig. Deelname is gratis. Meld u aan via de links hieronder. Wij verheugen ons op uw deelname!

Op de hoogte blijven van onze webinars voor actieve bewoners? Abonneer u dan op onze gratis Nieuwsbrief Bewonersinvloed.

Check in onze agenda ook de andere gratis webinars die !WOON aanbiedt voor VvE’s en Wooncoöperaties.

Agenda – activiteiten voor en met bewoners

Artikel delen:

!WOON