Gratis trainingen voor VvE-leden

29 augustus 2022

De komende maanden organiseren we gratis webinars en fysieke bijeenkomsten voor eigenaar-bewoners en besturen over de Vereniging van Eigenaren (VvE) in Amsterdam. Elf verschillende onderwerpen komen aan bod, van overtredingen tot financiën en van wijzigen van de splitsingsakte tot het verduurzamen van het pand. Doet u mee? Deelname is gratis. Meld u aan via de links hieronder.

Een webinar is een online training van 45 minuten die u vanaf huis kunt volgen. De webinars starten om 19.30 uur en duren tot 20.15 uur. U kiest zelf welke webinars u wilt volgen. U heeft een computer, tablet of telefoon nodig.

Drie trainingen organiseren we fysiek op locatie. Deze fysieke bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot 21.00 uur. Tussendoor en naderhand is het mogelijk om uw vragen te stellen.

Artikel delen:

!WOON