Cursus VvE: Bestuur en Beheer januari 2020

Welke taken heeft het bestuur van de VvE eigenlijk en wat is de rol van een beheerder? Denk u erover om bestuurslid te worden of bent u al bestuurslid? Laat u tijdens deze cursusavond voor eigenaar-bewoners uit Amsterdam informeren over de taken en verplichtingen.

De cursus bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is theorie, waarbij op basis van de wet en het splitsingsreglement wordt toegelicht welke taken, verplichtingen bevoegdheden het bestuur heeft. Het tweede deel is interactief, waarbij vragen uit het publiek worden beantwoord. Zo heeft u zelf voldoende gelegenheid om uw eigen vragen te stellen en kunt u leren van de vragen en ervaringen van anderen.

!WOON geeft ook cursussen over andere belangrijke thema’s binnen de VvE. Tijdens deze themacursussen gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen, zoals het de financiën of verhuur in de VvE. Alle cursussen zijn los van elkaar te volgen. Wilt u meer weten over de basis regels van de VvE? Bezoek dan de cursus VvE de basis. Zie ook onze informatie pagina’s over VvE met daarin weer meer specifieke informatie over Bestuur en Beheer in de VvE.

De cursus is gratis te bezoeken. Meld u vooraf aan, want vol is vol.

Is de cursus vol? Later in dit jaar wordt de cursus nogmaals gegeven. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze VvE-nieuwsbrief.

Categorie


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

30 jan 2020 - 19:30-21:00

Locatie

Buurtsalon Jeltje

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON