Cursus VvE: Groen MJOP maart 2020 (Uitgesteld)

Deze cursus is vanwege de corona-maatregelen uitgesteld. Mogelijk bieden we de cursus op een later moment digitaal aan. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op via 0205230130 of per email.

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) geeft aan welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarbij wordt een inschatting gemaakt van de verwachte kosten en de verwachte data. Op die manier kan gespaard worden voor toekomstig onderhoud. Een MJOP kan ook worden ‘vergroend’. Dat betekent dat wordt gekeken of en op welke manier energiebesparende maatregelen kunnen worden toegevoegd. Wordt een dak vernieuwd, dan is dat ook het moment om het dak te isoleren. Hetzelfde geldt voor isolatie van de kruipruimte en de gevels. Ook het plaatsen van dubbel- of tripleglas is een interessante optie. Tijdens deze cursus vertelt !WOON u meer over de opties om het pand en uw woning te vergroenen!

!WOON geeft ook cursussen over andere belangrijke thema’s binnen de VvE. Tijdens deze themacursussen gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen, zoals verhuur in de VvE of financiën. Alle cursussen zijn los van elkaar te volgen. Wilt u meer weten over de basis regels van de VvE? Bezoek dan de cursus VvE de basis. Zie ook onze informatie pagina’s over VvE met daarin weer meer specifieke informatie over onderhoud en MJOP.

De cursus is gratis te bezoeken. Meld u vooraf aan, want vol is vol.

Is de cursus vol? Ook in het najaar organiseren wij weer cursussen. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze VvE-nieuwsbrief.

Categorie


Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol.

Datum en tijdstip

25 mrt 2020 - 19:30-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON