Cursus VvE: Verhuur april 2020 (Uitgesteld)

Deze cursus is vanwege de corona-maatregelen uitgesteld. Mogelijk bieden we de cursus op een later moment digitaal aan. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op via 0205230130 of per email.

Steeds meer woningen in Amsterdam worden verhuurd. Daarbij kan onderscheid gemaakt worden tussen reguliere verhuur, verhuur aan toeristen en kamergewijze verhuur (aan expats of studenten). Mag dat zomaar? En welke regels gelden voor de verhurende eigenaar en voor de hurende bewoners? Wilt u meer weten? Bezoek dan deze cursus!

!WOON geeft ook cursussen over andere belangrijke thema’s binnen de VvE. Tijdens deze themacursussen gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen, zoals het bestuur en beheer of de financiën in de VvE. Alle cursussen zijn los van elkaar te volgen. Wilt u meer weten over de basis regels van de VvE? Bezoek dan de cursus VvE de basis. Zie ook onze informatie pagina’s over VvE met daarin weer meer specifieke informatie over verhuur in de VvE.

De cursus is gratis te bezoeken. Meld u vooraf aan, want vol is vol.

Is de cursus vol? Ook volgend jaar organiseren wij weer cursussen. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze VvE-nieuwsbrief.

Categorie


Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol.

Datum en tijdstip

22 apr 2020 - 19:30-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON