Ruim 400 deelnemers aan webinars over de VvE

01 juli 2020

In mei en juni organiseerde !WOON negen webinars voor leden van een vereniging van eigenaren (VvE). Zes onderwerpen werden besproken en 425 bewoners namen deel. Na de zomer gaan we weer aan de slag. Doet u dan ook mee?

Cursus in een nieuw jasje

Door de coronamaatregelen hebben we onze fysieke cursussen geannuleerd en in een nieuw, digitaal jasje gestoken. Dit was voor ons ook even zoeken, omdat de interactie met de deelnemers ontbreekt. Een praatje vooraf en achteraf ontbreekt en dat is voor ons best even wennen. Gelukkig konden we via de chat toch contact houden met de deelnemers en hier werd goed gebruik van gemaakt. Leuk!

Onderwerpen

Zes onderwerpen werden besproken tijdens de webinars. Het webinar met de meeste deelnemers was groen MJOP, waarbij energiebesparing centraal staat. Energiebesparing integreren in de meerjarige onderhoudsplanning is van belang om het pand toekomstbestendig te maken. Hopelijk hebben we met dit webinar VvE’s en bewoners kunnen inspireren om met dit actuele onderwerp aan de slag te gaan.

De andere onderwerpen waarover webinars zijn gegegeven zijn VvE op orde (een basiscursus), verhuur, wijzigen van de splitsingsakte, bestuur & beheer en we sloten af met een webinar over de vergadering van eigenaren.

Ook meedoen?

Na de zomervakantie bieden we de webinars nogmaals aan. Houd onze agenda in de gaten of abonneer u op onze VvE-nieuwsbrief om niets te missen.

Vereniging van Eigenaren

 

Artikel delen:

!WOON

Woont u niet in Amsterdam, Amstelveen of Haarlem en bent u lid van de Woonbond, dan kunt u terecht bij de Woonbond Huurderslijn.Sluit