Hoe kan je als huurder je huis aardgasvrij maken?

Foto bij video-interview huurder Rob

25 maart 2020

Huurder Rob uit de Banne in Amsterdam-Noord wilde van het aardgas af. Doordat hij een huurwoning heeft, kreeg hij met de regels van de woningcorporatie te maken. Toch zette hij door en paste zijn woning aan met een relatief lage investering. We interviewden hem om u te inspireren. Rob geeft !WOON medewerkers Susan, Otas en Brenda een rondleiding door zijn woning. Trots laat hij zien welke maatregelen hij heeft genomen om ‘all-electric’ te leven. Openhartig vertelt hij waar hij tegenaan liep, over  de reactie van de woningcorporatie en of er ook aardgasvrij subsidies voor huurders zijn.

Disclaimer: Klus alleen zelf in huis als u verstand hebt van techniek en elektriciteit.

Tip: Rob stelt gegevens over zijn elektriciteitsverbruik beschikbaar. Zodat kunt u kijken wat het effect is van zijn aanpal. Dit is de link naar zijn overzicht en een foto-impressie van de verbouwing.

Artikel delen:

!WOON