Update bereikbaarheid en Corona-preventie

15 april 2020

Tijdens ons werk voor bewoners werkt !WOON de komende tijd volgens de richtlijnen van de overheid en aanbevelingen van het RIVM. Daarmee helpen we verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Wij helpen u in deze periode zoveel mogelijk via telefoon en e-mail. Dit betekent dat:

  • contact met u altijd eerst via e-mail en telefoon zal verlopen. U kunt !WOON goed bereiken via 020-5230130 of het digitale vragenformulier.
  • al onze inloopspreekuren tot nader bericht gesloten zijn, ook de spreekuren voor woningzoekers.
  • er alleen na telefonisch of e-mail contact met een medewerker zo nodig een persoonlijke afspraak volgt, waarbij wij alle voorschriften in acht zullen nemen.
  • huisbezoeken door Energiecoaches en Wooncoaches tot nader bericht zijn geannuleerd. Wij houden hierover contact met u als een bezoek is aangevraagd.
  • we cursussen en bijeenkomsten verplaatsen of omzetten in een online webinar.

Wilt u nu alvast een bezoek aanvragen met de Energiecoach? Dat kan via deze pagina, we benaderen u later om de afspraak te plannen.

Artikel delen:

!WOON

Woont u niet in Amsterdam, Amstelveen of Haarlem en bent u lid van de Woonbond, dan kunt u terecht bij de Woonbond Huurderslijn.Sluit